Diskusní Forum
Revolutional software XRumer 16.0 + XEvil 4.0 bypass BitFinex Captcha
Helengew | 21.05.2018
Absolutně nová aktualizace balíčku SEO / SMM "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captcha řešení Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
a více než 8400 dalších kategorií captcha,
s nejvyšší přesností (80 až 100%) a nejvyšší rychlostí (100 img za sekundu).
Můžete připojit XEvil 4.0 k nejoblíbenějšímu softwaru SEO / SMM: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke a více než 100 dalších softwarů.
Zájem? Existuje spousta nepřehledných videí o XEvile na YouTube.
Hodně štěstí!
Cena, treninky...
Anežka | 30.09.2016
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na cenu a kdy probihaji treninky pro junior- Je mi 14 let.
Předem děkuji za odpověď
Zájemce
Adéla | 31.08.2016
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je možné přihlásit se do vašeho týmu? Je potřeba vyplnit nějaká přihláška?
Už jsem u vás byla v pololetí na zkoušce, ale nemohla jsem začít v tu dobu. A ještě bych se chtěla zeptat jestli nedělá problém věk a váha, je mi třináct let a jsem silnější postavy.
Předem děkuji za odpověď
Zájemce
Kristýna | 03.04.2015
Ahoj, je mi 15 a už dříve jsem dělala cheerleading. Ráda bych zase začala ale nevím jestli by to bylo ještě možné.. Proto bych se chtěla zeptat jestli by se u vás pro mě nenašlo nějaké místo. děkuji za odpověď :)
cena za celý rok
hanka | 21.06.2014
Měla bych stejnou otázku, jako Anička. Děkuji za odpověď :)
Cena za celý rok
Anička | 11.05.2014
Ahoj,chtela jsem se zeptat kolik to stojí za cely rok i s kostymem pomponami atd. Dekuji za odpoved Anča:)
kde??
Hana | 02.08.2013
Můžu se zeptat kde trénujete? Cheerleading mě zajímal už od mala, ale ztatím jediným koordinovaným pohybem jsem měla břišní tance, kterým se věnuji už sedm let. Je mi třináct a tak nevím, jestli by mi to vůbec šlo, protože nemám velkou důvěru ve svou ohebnost. Měla bych vůbec začít trénovat?
Zájemce
Carolina | 23.01.2013
Chtěla bych se zeptat. Je mi 15 let a chtěla bych začít s cheerleadingem už nějakou dobu. Moc zkušeností s tím nemám, ale dřív jsem asi rok a něco dělala gymnastiku. V mým věku má ještě cenu začínat? A jestli jo, jak by to asi bylo na začátku?
Re: Zájemce
Klára | 27.01.2013
Ahoj Carolino,
gymnastika je pro cheerleading hodně dobrý základ, zbytek se u nás určitě naučíš. Začít se dá v každém věku, tudíž Tě rádi u nás přivítáme. Přijď se podívat v úterý nebo ve čtvrtek na trénink a dozvíš se vše, co Tě bude zajímat :)