Spirit Cheer Cup 2011

18.11.2011 21:01

V sobotu dne 12.listopadu se konal další ročník Spirit Cheer Cupu a tak jako každý rok jde úroveň českých týmů výš a výš. I přes drobné zdravotní komplikace v týmu jsme se toho ujali s vervou a šli plně nasazeni "do boje". 
Začínalo se našemi doubly. V kategorii peewees pogratulujme našim dvěma úžasným cheerkám Sofince a Nikolce za jejich nádherné 6.místo. V juniorkách se na 13.místě umístila Lucka s Verčou a porazily tak přes 25 dvojic. Ovšem v seniorkách Monča s Míšou válely a vybojovaly se svojí úžasnou choreografií krásné 3.místo. Gratulujeme!

Poté následoval Group cheer all girl. Ve složení Zuzka, Terka, Klárka, Míša a Monča skončily holky na 10.místě.

Krásnou exhibici v podání peeweesek nám v kategorii Theme Cheer Show předvedla skupinka holčiček - Sofinka, Nikolka, Bára, Bára, Verča, Kačenka, které měly nádherné téma Zombieland a podařilo se jim to téměř na výbornou.

Stejnou kategorii Theme Cheer Show, jen v podání juniorek - Verča, Lucka, Kačka, Terka, Giorgia, Kačenka, Monča, Péťa, Verča, Bára, Terka. Dívky s témate Angels vs Devils obsadily nádherné 3.místo. Gratulujeme!

A konečně i seniorky měly kategorii Theme Cheer Show a jejich téma Hollywood Stars v podání Báry, Ály, Sáby, Klárky, Zuzky, Monči, Míši, Nikči, Terky, Anety, Áji a Kikči. Holky skončily na 8.místě.

A vřelé díky patří také našim externím spoterům Davidovi a Vaškovi.

Všihni si celý dlouhý den náramně užili, nasáli úžasnou cheer atmosféru a viděli úžasné výkony všech českých týmů, hlavně České reprezentace :)